Gratis verzending
Verzending €3,95
Alle producten speelklaar gemaakt
14 dagen niet goed, geld terug
0
0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Thuis in blaasinstrumenten
Blaasinstrumenten - Gitaren - Percussie - Slagwerken
Rachel van Brugman Muziek achter de balie

U heeft keus uit maar liefst 12.000 artikelen

Brugman Muziek is specialist in blaasinstrumenten. U kunt er terecht voor saxofoons, klarinetten, trompetten, piccolo’s, aura’s, baritons, bugels, crampons, euphoniums, jupiters, sousafoons, trombones, tuba’s, waldhoorns, dwarsfluiten, blokfluiten en mondharmonica’s. Daarnaast kunt u kiezen uit een ruim assortiment gitaren: klassieke gitaren, basgitaren, elektrische gitaren, gipsy gitaren, western gitaren, hollow body’s, mandolines, ukeleles en resonators. U vindt er alles op het gebied van slagwerk: drumstellen, percussie, basdrums, bekkens en marching. U treft er versterkers in alle soorten en maten. En u vindt er alle bijbehorende accessoires en bladmuziek.

U voelt zich meteen thuis in de winkel

Zodra u voor de eerste keer een voet over de drempel zet bij Brugman Muziek voelt u zich thuis. Vaak komt de muziek u al tegemoet van klanten die een blaasinstrument, drumstel of gitaar uitproberen. Daar staan ze voor. U wordt ontvangen alsof u al jaren klant bent. Kunt op uw gemak rondkijken en bent vrij om op instrumenten te spelen. En zodra u een vraag heeft, staat een van de medewerkers u graag te woord. De winkel ademt muziek. De sfeer is gemoedelijk. De gastvrijheid zit er al in vanaf het eerste uur. Die zit gewoon in het DNA van de Brugman Muziek.

Natuurlijk kunt u ook winkelen in de webshop

Veel klanten komen graag naar Brugman Muziek om zich bij de aankoop of revisie van een instrument door een van de deskundige medewerkers te laten adviseren.
Een mooie groene trompet in de winkel van Brugman muziek

Weet u echter precies wat u hebben wilt en hebt u er veel verstand van? Dan kunnen we een bezoekje aan de webshop van harte aanbevelen. Kijk rustig rond. Uw favoriete instrument of accessoire staat er vast en zeker bij.

Le Blanc Trompetten bij Brugman Muziek
cart