Gratis verzending
Verzending €3,95
Alle producten speelklaar gemaakt
14 dagen niet goed, geld terug
0
0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Thuis in blaasinstrumenten
Blaasinstrumenten - Gitaren - Percussie - Slagwerken

Prijs

Prijs

Is aanbieding?

Is aanbieding?
  • Alleen aanbiedingen (7)

Merk

Merk
  • SX (2)

Brugman Muziek specialist in muziekinstrumenten

Bent u op zoek naar een specifiek artikel of heeft u een vraag over één of meerdere van onze producten. Neem dan contact met ons op, onze deskundige medewerkers kunnen u uitstekend adviseren.

Electronica

Filter

Sorteren

Sorteren
ASHDOWN – MAS STUDIO-10 Studio – 60w combo with 1 x 10″

Oorspronkelijke prijs was: €333,00.Huidige prijs is: €299,00.

Mas Studio 8 BASHDOWN – MAS STUDIO-8

Oorspronkelijke prijs was: €188,00.Huidige prijs is: €169,00.

Boston PC-320 flat patch cable 45 45 cm

Oorspronkelijke prijs was: €7,85.Huidige prijs is: €7,00.

Cordial CCM FM Essentials Instrument Kabel 7,5 Mtr

Oorspronkelijke prijs was: €17,25.Huidige prijs is: €15,50.

CORT CM20B Bascombo zwart 20 Watt

Oorspronkelijke prijs was: €139,00.Huidige prijs is: €125,00.

Brugman Muziek biedt meer dan alleen muziekinstrumenten

Brugman heeft niet alleen een fantastische collectie blaasinstrumenten, gitaren en slagwerk, ook accessoires en elektronica zijn ruim vertegenwoordigd in het assortiment. Want naast het bespelen van een instrument wordt er natuurlijk ook veel gezongen en vraagt een muziekstuk of instrument soms om versterking.

Microfoons

Bij elk optreden is de apparatuur die gebruikt wordt natuurlijk uiterst belangrijk. Aangezien de grootste artiesten van de wereld vertrouwen op het geluid van de microfoons van Sennheiser, doet Brugman dat ook. Daarom tref je in ons assortiment onder andere de e 825 S van dit mooie merk aan.

De e 825 S is een cardioïde microfoon voor algemene toepassingen. Cardioïde microfoons pikken alleen geluid aan de voorkant op. Hierdoor kun je vrij eenvoudig ongewenste achtergrond geluiden en reflecties uit de opname studio buitensluiten. Hij is zowel voor zang als instrumenten te gebruiken, is uiterst betaalbaar en heeft een mooie open klank.

Bekabeling

Als het gaat om bekabeling dan biedt Brugman een ruime keuze aan audio kabels. Het assortiment bestrijkt meer dan alleen bekabeling van elektronische instrumenten. Ook microfoonkabels en speakerkabels zijn vertegenwoordigd. Allemaal van bekende, gerenommeerd merken zoals Boston, Ernie Ball en Yellow Cable.

Versterkers en speakers

Versterkers tref je bij Brugman in alle soorten en maten aan. In de webshop de Crush-modellen van Orange Amplifiers. Zowel in 12, 20 als 35 Watt uitvoering. Ook de speakers zijn goed vertegenwoordigd. Marshall Woburn 2 is een bluetooth speaker die geschikt is voor middelgrote tot grote ruimtes. Wil je muziek afspelen van een apparaat zonder bluetooth, dan verbind je deze gewoon via een 3,5 mm aux kabel met de speaker.

Iets anders in gedachten?

Toch niet gevonden wat je zocht, specifieke vragen of hulp nodig, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Je kunt ons van dinsdag t/m zaterdag tussen 9.00 en 16.00 uur telefonisch bereiken op nummer 0315-323457. Ook kun je ons altijd berichten via e-mail info@brugmanmuziek.nl of kom langs in onze winkel.

cart