Gratis verzending
Verzending €3,95
Alle producten speelklaar gemaakt
14 dagen niet goed, geld terug
0
0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Thuis in blaasinstrumenten
Blaasinstrumenten - Gitaren - Percussie - Slagwerken
Rachel van Brugman Muziek achter de balie

Ruilen & Retourneren

Het kan zijn dat u om een of andere reden (een gedeelte van) uw bestelling naar ons terug wilt sturen. Hiervoor gelden de volgende spelregels:

  • Neem, voordat u iets retourneert, altijd eerst telefonisch contact op met Brugman muziek 0315-323457 en geef duidelijk aan waar het om gaat.
  • Bij nieuwe leveringen heeft u gedurende 2 weken (zichttermijn) de gelegenheid het bestelde artikel naar ons terug te sturen waarna we het aankoopbedrag zullen terugstorten (mits het artikel onbeschadigd is en aan alle retourvoorwaarden is voldaan). Het aankoop bedrag is zonder eventuele verzendkosten ivm verwerkings/administratie kosten.
  • Gebruik bij het retourneren van nieuwe producten altijd de originele fabrieksverpakking. Deze verpakking dient onbeschadigd te zijn, vrij van plakband, opschriften e.d. zodat dit product later opnieuw verkocht kan worden. Verpak deze fabrieksverpakking vervolgens in een stevige omdoos of in stevig pakpapier om transportschade te voorkomen.
  • Terugzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. U mag het artikel natuurlijk ook zelf langsbrengen in onze winkel.
  • Stuur altijd een kopie van de factuur, aankoopbon of orderbevestiging mee.
  • Zorg voor voldoende frankering en juiste adressering.
cart