Gratis verzending
Verzending €3,95
Alle producten speelklaar gemaakt
14 dagen niet goed, geld terug
0
0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Thuis in blaasinstrumenten
Blaasinstrumenten - Gitaren - Percussie - Slagwerken
John van Brugman Muziek repareert een blaasinstrument

De reparatieafdeling van Brugman Muziek heeft internationale naam en faam opgebouwd

Brugman Muziek is niet alleen een begrip in Gaanderen en omgeving. Het is een erkend reparateur van houten en koperen blaasinstrumenten en slagwerk. De reparatieafdeling van Brugman Muziekwinkel is internationaal vermaard.

In het atelier in Gaanderen werken fulltime hooggekwalificeerde vakmensen

Brugman Muziek investeert continu in de werkplaats. In gereedschap. Maar vooral ook in vakmensen. Op dit moment werken er drie fulltime medewerkers in het atelier in Gaanderen. Hoog gekwalificeerde vakmensen met hun eigen specialismen.

Sinds 2007 werkt meesterreparateur Ron File bij Brugman Muziek

Brugman Muziek heeft er – om in muziektermen te spreken - sinds 2007 een bijzondere versterker bij: Ron File. Ron – bouwjaar 1984 – studeerde aan het conservatorium in Arnhem. Hij volgde een Masterclasses in Salzburg. Daarna werkte hij bij saxofoonbouwer Selmer in Parijs. Vervolgens werd hij in vier jaar tijd een meester in het reparateursvak bij Adams en nu voelt hij zich bij Brugman Muziekwinkel helemaal op zijn plek. Ron doet het houtwerk. Denk aan saxofoons, klarinetten, dwarsfluiten en piccolo’s. Ron heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij speelt in verschillende bands op de sax, altsax, tenorsax en klarinet.

Het repareren van instrumenten luistert heel nauw

De vakmensen van Brugman Muziek hebben veel ervaring met revisies, reparaties en schades. Van het zuiver afstellen van een klarinet tot het uitdeuken van bekers van bassen. Van het monteren van nieuwe vellen op pauken tot het uitlijnen van de slide van een trombone.

Minimaal 3 maanden garantie op reparaties: dat klinkt u vast als muziek in de oren

Als de vakmensen van Brugman Muziek uw instrument repareren of reviseren, kunt u rekenen op vakwerk. Daarna klinkt uw instrument goed en ziet het weer mooi uit. Brugman Muziek belooft dat niet alleen, maar garandeert dat ook. Op de uitgevoerde reparaties krijgt u minstens drie maanden garantie. Dat is nog eens een extra zekerheid.
Ron File reviseert muziek instrumenten bij Brugman Muziek
Van het reviseren van trompetventielen tot het solderen van buizen... Het monteren van harnassen op slagwerk, passende mondstukken aanmeten, een spoedreparatie omdat er ‘s-avonds of in het weekend een uitvoering is... de professionals bij Brugman maken uw instrument weer als nieuw. Daarnaast verzorgt Brugman Muziek het onderhoud. Denk daarbij aan alle voorkomende werkzaamheden, revisiebeurten en jaarlijkse servicebeurten.

Klanten uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk

Brugman Muziek heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd. De klanten komen niet alleen uit de directe omgeving. Uit heel Nederland, België en nabijgelegen delen van Duitsland komen klanten naar de winkel toe. Klanten uit Duitsland die wat verder weg wonen en klanten uit Frankrijk sturen hun instrumenten voor reparatie op. Behalve met heel veel particulieren heeft Brugman Muziek ook met veel verenigingen in Nederland en het buitenland langdurige relaties opgebouwd.

Soms is nee het beste advies

Brugman Muziek heeft een reputatie hoog te houden. Daarom kunt u op aan van een eerlijk advies. Als de kosten van een reparatie of revisie niet meer opwegen tegen de waarde en toekomstige levensduur van uw instrument krijgt u dat ook van de vakmensen te horen.
Gitaren worden gereviseerd bij Brugman Muziek
cart