Gratis verzending
Verzending €3,95
Alle producten speelklaar gemaakt
14 dagen niet goed, geld terug
0
0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Thuis in blaasinstrumenten
Blaasinstrumenten - Gitaren - Percussie - Slagwerken

Brugman Muziek workshops & evenementen

Brugman Muziek organiseert regelmatig evenementen & workshops. Heeft u een vraag over onze evenementen of wilt u een evenement bij Brugman Muziek organiseren? Neem dan contact met ons op.

Workshop mondstukken

Datum: 29 juni
Tijd: 19:00 - 22:00
Locatie: Brugman Muziek
Rijksweg 165, Gaanderen, 7011 DV
Kosten: Gratis

Ben je een liefhebber van koperblaasinstrumenten? Heb je altijd al willen weten hoe je het perfecte mondstuk kiest dat bij jou past? Brugman Muziek biedt je nu de unieke kans om de geheimen van mondstukken te ontdekken tijdens onze exclusieve workshop op 29 juni!

Deze avondworkshop, getiteld "De Magie van Mondstukken", vindt plaats op donderdag 29 juni van 19:00 tot 22:00 uur bij Brugman Muziek. Met slechts 20 beschikbare plaatsen is dit een unieke kans om in een intieme en interactieve setting te leren en je vaardigheden als koperblazer te verbeteren.

In deze workshop zullen we diep duiken in de wereld van mondstukken. We zullen de criteria onthullen die je moet hanteren om het juiste mondstuk voor jou te kiezen. Of je nu een beginnende blazer bent of een ervaren professional, deze workshop is ontworpen om elke muzikant te helpen het beste uit zijn instrument te halen.

Daarnaast krijg je de kans om te zien hoe mondstukken worden gemaakt en krijg je inzicht in welk mondstuk het beste bij jou past, dankzij geavanceerde technieken zoals drukmeting, spirometing en een speciale mondstukcamera.

Let op: we zullen geen mondstukken aanmeten tijdens deze workshop. Maar we zullen wel advies geven op basis van wetenschappelijke data over welk mondstuk het beste bij je zou passen. En als het nodig is, welke aanpassingen er aan het mondstuk gedaan kunnen worden om tot jouw ideale mondstuk te komen.

Dus, ben je klaar om je koperblaastechnieken naar een hoger niveau te tillen? Mis deze kans niet om je te verdiepen in de kunst en wetenschap van mondstukken. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Brugman Muziek voor deze bijzondere avond.

PS: Mocht je het leuk vinden dan mag je je eigen instrument meenemen.

cart