Gratis verzending
Verzending €3,95
Alle producten speelklaar gemaakt
14 dagen niet goed, geld terug
0
0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Thuis in blaasinstrumenten
Blaasinstrumenten - Gitaren - Percussie - Slagwerken

Brugman Muziek workshops & evenementen

Brugman Muziek organiseert regelmatig evenementen & workshops. Heeft u een vraag over onze evenementen of wilt u een evenement bij Brugman Muziek organiseren? Neem dan contact met ons op.

Workshop Het Mysterie van de `Sound` van Bach

Datum: 30 september
Tijd: 13:00 - 16:00
Locatie: Brugman Muziek
Rijksweg 165, Gaanderen, 7011 DV
Kosten: Gratis

Ben je gefascineerd door het unieke geluid van de Bach trompet en trombone? Wil je de geheimen ontdekken achter de productie van deze legendarische instrumenten? Brugman Muziek biedt je nu de unieke kans om in de wereld van Bachs productieproces te duiken tijdens onze exclusieve workshop!

Bert Damsma, Sales en Marketing Manager voor Conn-Selmer geeft op zaterdag 30 september van 13:00 tot 16:00 uur tijdens de workshop “Het Mysterie van de 'Sound'van Bach" een boeiend inkijkje in het beroemde productieproces van Vincent Bach instrumenten.

Heb je je ooit afgevraagd waarom een Bach klinkt zoals een Bach? Wat is het mysterie van Mount Vernon? Wat is het verhaal achter de mondstukken van Vincent Bach? Al deze vragen zullen beantwoord worden, of niet... In ieder geval heb je de kans om ze te stellen!

In de workshop “Het Mysterie van de 'Sound' van Bach” krijg je door middel van eenvoudige voorbeelden inzicht in de werkwijze en visie van Vincent Bach. Je leert hoe zijn instrumenten vandaag de dag worden geproduceerd en waarom het geluid van deze instrumenten zo aantrekkelijk is voor veel muzikanten.

Of je nu een beginnende blazer bent of een ervaren professional, deze workshop is ontworpen om elke muzikant te helpen het beste uit zijn Bach instrument te halen.

De workshop vindt plaats bij Brugman Muziek. Met slechts 20 beschikbare plaatsen is dit een unieke kans om in een intieme setting te leren over de intrigerende wereld van Bachs productieproces en het kenmerkende Bach geluid.

Dus, ben je klaar om je kennis en speeltechnieken naar een hoger niveau te tillen? Mis deze kans niet en schrijf je snel in! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Brugman Muziek voor deze bijzondere middag.

Tickets workshop

8 Komt
12 beschikbaar, Singular: 3 Dagen tot RSVP
Laat weten of je komt
cart